Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Praca w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z polskiej marki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Nasz mają okazję legalnej praktyce w krajach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo jednostek jest takie pytanie, że prosto jest ubiegać się o naszą wizę niż o wizę innego świata z Unii Europejskiej.

Praktyka w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z lokalnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej drodze do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z całą zasadą wiza do akcji w jakimś kraju UE nie zapewnia ofercie praktyce w żadnej z nich. Świadczy to, że jeżeli otrzymasz polską wizę do książce dodatkowo nie będziesz tworzył w Polsce, będzie wtedy naruszeniem prawa. Tak dlatego, razem z naszą wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, ale taka wiza nie daje uprawnienia do oficjalnego zatrudnienia w przeciwnych krajach UE. Tak więc polskie prawo nie zezwala na zajęcie w Niemczech w planie uzyskania wizy roboczej do Nasz. To oznacza, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś grać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z pewnego państwa UE mają obowiązek delegować swoich gości do pozostałych krajów w związku z koniecznością produkcji. Należy mieć, że nie wszystkie kraje UE używają tę rezolucję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z wadą i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej drodze do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej drodze do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Polska spółka, w której tworzy obywatel Ukrainy, zatrudnia gościa na wycieczka służbową (do rzeczy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez naszą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Typ jest przenoszony do tworzenia pewnej czynności w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki widać stać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza zapewne istnieć skłonna: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (uznanie na produkcję opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w obiektu odbycia podróży służbowej do Niemiec w procesie roku, będzie można tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej wycieczki jest porozumienie między naszą firmą oraz firmą w Niemczech. Aby przeprowadzić taką podróż służbową, człowiek musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z pełnej Polski.

By zyskać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do przedłożenia dokumentów, wśród których ważne są: danie na działalność w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami krajowymi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą a kierowany pracownik a pozostali.

Należy również zauważyć, że ambasada zastrzega sobie podstawa do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o